Whisky is een landbouwproduct

Wanneer

  • maandag 24 oktober 2022 20u00 - 23u00
Park van Relst - AARSCHOTSEBAAN 128, 1910 KAMPENHOUT
Proeven van Belgische whisky. Je maakt kennis met de specifieke verbondenheid die er bestaat tussen de landbouwer en de whiskymaker. Je wordt meegenomen op een reis door het verleden, het heden en de toekomst. De deelnemers genieten van drie verschillende Belgische whisky?s, gedragen door leuke verhalen en anekdotes, terwijl je te weten komt hoe whisky gemaakt, geproefd en gesmaakt wordt.
Gedistilleerde dranken of ‘spirits’ zitten in de lift. Iedereen drinkt op zijn tijd wel een keer gin, rum, tequila of cognac. De meest verspreide drank hier is toch wel whisky. Whisky wordt zowat overal in de wereld geproduceerd. Elk land en elke producent heeft zijn eigen specifieke whiskykarakter en cultuur. Wat weinigen nog weten is dat ook België stilaan een echt whiskyland is. Bovendien doen we het nog eens goed ook. Niet echt verwonderlijk als je weet dat de kennis van bier maken voor een groot stuk de basis is van goeie whisky. En laten we daar nu net tot de top van de wereld behoren. Daar komt nog één aspect bovenop. De kennis van de landbouw die het basisproduct gerst en andere graansoorten produceert.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Patrick Ludwich
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Relst
Reservatie
verplicht

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten